Rebalancing ®

Bewustwording door aanraking

Verdiepingsgroep voor vrouwen

Ik bied je graag een plek waar je kunt onderzoeken wat vrouw zijn voor jou betekent. Een veilige plek waar je kunt ervaren wat de meerwaarde is  van het delen met andere vrouwen. 

Er is speciale aandacht voor het bekkenbodemgebied. Hier is zoveel van onze autonome kracht en speelse eigenheid te vinden. Hier ligt ons kompas.

We gaan veel met elkaar delen, zowel ons donker als ons licht. We ontmoeten elkaar in diepte waar alles er mag er zijn. Plezier en verdriet, weerstand en overgave, verlangens, dankbaarheid en boosheid, seksualiteit en sensualiteit. En we vinden waarachtigheid, intimiteit, troost, kracht, ademruimte en support bij onszelf en bij elkaar.

Je krijgt praktische en eenvoudige oefeningen voor thuis, waardoor de bijeenkomsten een diepe doorwerking kunnen krijgen in je dagelijks leven.

We beginnen elke avond met een heerlijke gezamelijke vegetarische maaltijd, door mij verzorgd. Het samen eten vormt een mooi en oeroud ritueel voor meer diepgang en verbinding.

 

Acht deelneemsters.
Zes bijeenkomsten op dinsdagavond van zes tot negen, uitloop mogelijk.
Locatie: in mijn huiselijke vrouwennest
Kosten van de hele serie: €200 

Op dit moment staat er nog geen nieuwe groep gepland, najaar en winter 2018 doorgang bij voldoende animo. Data in overleg.

Ik ontvang graag een mailtje met je motivatie en wensen.