Rebalancing ®

Bewustwording door aanraking

Yoni massage, rebalancing voor je yoni

Soms blijven bepaalde emotionele en / of seksuele blokkades en patronen steeds terugkeren. Dan kan het helpen als we heel concreet met je yoni gaan werken tijdens de sessies. 

Soms is het aan te raden zelfs ook inwendig aan te raken. Wij vrouwen worden daar eigenlijk nooit zonder enige bedoeling aangeraakt. Zelfs door onszelf niet! Er zijn altijd verwachtingen of beelden waaraan we denken te moeten voldoen.

Op zorgvuldige wijze en altijd in afstemming kan ik je ondersteunen in het weer terug aanwezig durven zijn in je yoni. In de sessies ervoor werken we samen aan het herstellen en verstevigen van de verbinding tussen je hart en je yoni. Het kan heel helend zijn om daadwerkelijk contact te maken met de verkrampte delen van je yoni, maar ook om juist te voelen hoeveel soepele zachtheid er daarnáást kan bestaan.

Door samen te pendelen tussen kramp en vrije ruimte binnen in je, kun je leren gemakkelijker aanwezig te blijven in je centrum.
Je kunt je vrouw zijn meer beleven en meer leven. Er verandert iets heel wezenlijks in jezelf. Vooral wordt je meer aanwezig in jezelf, en meer gebed in jezelf.

Je kunt je helderder en krachtiger in je basis gaan voelen. Je relativeringsvermogen groeit, je humor, speelsheid en creativiteit kunnen meer gaan stromen. Daarnaast groeit ook de ruimte die je aan je eigen kwetsbaarheid durft te geven. 

Een yoni massage is áltijd onderdeel van een bewustwording traject, en kan dus bij mij nooit los geboekt worden.