Rebalancing ®

Bewustwording door aanraking

Gemma Boekelman (1966)

Osho handenIk heb bijna twintig jaar in verscheidene begeleidings- en coachingsfuncties gewerkt in de welzijnssector (vrouwenopvang, woontraject voor ex-gedetineerden, integratietraject asielzoekers, dak- en thuislozen en verslaafdenzorg).

Ik volgde de drie jarige opleiding Rebalancing aan de Stichting Opleiding Rebalancing. Ik ben lid van het Platform Rebalancing Nederland.
Ook volgde ik de drie jarige opleiding tot spiritueel therapeut aan de Leonardushoeve te Belfeld.  

Sinds 2007 combineer ik rebalancing met energetische afstemming. Zo heb ik een directe, ervaringsgerichte behandelvorm ontwikkeld die als zeer helend en ondersteunend wordt ervaren bij fysieke, mentale, emotionele en spirituele groeiprocessen.

Ik heb er veel plezier in mensen via rebalancing met zichzelf in contact te brengen waarbij alles er mag zijn. Ik hou van de echtheid van dit werk.

In 2013 heb ik mijn praktijk Gaia Touch opgezet.

Sinds mei 2015 assisteer ik Satyarthi Peloquin bij zijn jaartraining Myofascial Energetic Release aan de Humaniversity. Satyarthi is samen met Annubuddha de grondlegger van Rebalancing als healing art. https://www.myofascialtrainings.com/trainer-satyarthi-peloquin/

Om een ruime blik te houden en uit passie voor het vak blijf ik mij jaarlijks bijscholen.